Ha tanulni jobb, mint szenvedő alanynak lenni, keresd a Tudathang Asztrokottát!
Ha tanulni jobb, mint szenvedő alanynak lenni, keresd a Tudathang Asztrokottát!

Ha tanulni jobb, mint szenvedő alanynak lenni, keresd a Tudathang Asztrokottát!

Ha tanulni akarsz mindabból, amit a múltban, a jelenben és a jövőben megélsz.

Ha eleged van abból, hogy semmire sincs valódi válasz.

Ha már nem áldozatként akarsz részt venni az életedben.

Akkor neked kell változtatnod a kényszerűen megélt változások helyett.

Akkor nem kerülheted el azt, hogy a fókuszodat áthelyezd arról, ami kívül történik, amit átélsz, tapasztalsz — arra, aki belül van, arra AKI tapasztal, arra AKI átéli az élményeket.

Ez az önismeret útja, melynek során képessé válhatsz arra, hogy megtaláld önMAGadat azt a tiszta tudatosságot, aki benned, általad él, érez, gondolkodik, cselekszik, tapasztal.

Ez az önismereti út az asztrológia, a mitológia, az archetípusok ismerete és az asztrológiai módszerek használata nélkül szinte elképzelhetetlen.

A születési képleted terád mutat világosan és egyértelműen.

Nem csak arra, akit a tükörben látsz, nem csak arra, aki szenved vagy örül benned, nem csak arra, aki tanul, érvel, kommunikál, gondolkozik. Nem csak arra, aki beleszületett egy családba, egy nemzetbe, aki szeret és gyereket nemz, aki dolgozik vagy épp párkapcsolatot él, nem csak arra, aki válságokon jut át, aki látásmódot csiszol, aki életcélt keres, aki szabadságra vágyik, aki megpihenne…

Mindezek benne vannak a születési képletben, igen. És ennél sokkal több, hiszen benne van a teljes szimfónia, a nagyon egyéni összefüggésekkel, mely része egy még nagyobb szimfóniának.

assorted people photo lot collage, photo montage, faces, photo album, HD wallpaper

Ezért hívlak a Tudathang Asztrokottára: hogy válaszokhoz juss az egyetlen témában, amelynek a megismerésére itt vagy: önvalód kapcsán. Hiszen nagyon sokfélék vagyunk és nincs külső kijelentés, amely igazabb lenne ránk, mint az, amit magunk ismerünk fel magunkban. A Tudathang Asztrokotta oktatási módszerével és látásmódjával minden felgyorsul és hatékonyabbá válik.

Tanulhatsz online vagy személyesen is. Nézd meg a lehetőségeket és válaszd a neked megfelelőt.
Spéci igényeiddel is keress meg, találunk megoldást.

Egy dologban vagyok érdekelt: hogy minél többen éljünk az önismeretünkre támaszkodva ahelyett, hogy külső felelősöket és bűnbakokat találunk a saját nehézségeinkre. Hogy emellett még asztrológiai tudást is szerzel, és ha elhivatott vagy, akkor gyakorló asztrológus is lehetsz, az egy plusz nagyszerű dolog.

Az önismerethez leginkább bátorság kell és kalandvágy. Meg persze kitartás. Rajta hát!

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.