Ha boldog akarsz lenni, tedd boldoggá a hat irányt
Ha boldog akarsz lenni, tedd boldoggá a hat irányt

Ha boldog akarsz lenni, tedd boldoggá a hat irányt

A hat irány:

észak, dél, kelet, nyugat, zenit, nadír.

Ahogy a Nap keleten kel fel, úgy a mi életünk is a szüleinktől indul, és az ő gondoskodásuknak köszönhetően élünk. Ahogy felnövünk és saját családot alapítunk, saját gyermekeink lesznek, úgy halad a Nap is a nyugati irányba. Akiktől megtanuljuk, hogyan tudunk eligazodni a mindennapi életünkben, milyen törvények és szabályok érvényesek ebben a fizikai világban, azok a tanítóink, akik gyermekkorunkat kísérik, ők a déli irányhoz tartoznak, a tudás fényét adva nekünk. A barátaink azok, akiket segítünk, és akiknek a támogatására mi is számíthatunk, amikor a szükség úgy hozza, ám nincsenek állandóan, tolakodóan jelen az életünkben, ők az északi irány. A nadírt az alkalmazottak, beosztottak képviselik, akiknek a léte egy bizonyos fokon tőlünk is függ, rajtunk is múlik. A zenit pedig a spirituális tanító iránya.

Hogyan teheted boldoggá őket?

Tedd boldoggá a hat iránytAdd meg számukra azt, amitől ők boldogok: a szüleidnek legyél hálás, fejezd ki megbecsülésedet, teljesítsd a kérésüket, a gyermekeidnek add meg azt, amitől jó gyermekkoruk lesz, és amitől jó és elégedett felnőttek lehetnek, a tanítóidnak a tudásoddal és a tudásod alkalmazásával, valamint személyes köszönettel fejezd ki háládat, a barátaidon segíts, amikor rád van szükségük. A beosztottakkal bánj úgy, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. És végül a spirituális tanítódat tartsd mindig a szívedben, alkalmazd a módszereket, amelyeket tőle tanultál, és légy állhatatos a spirituális utadon.

És látod: a te személyes boldogságod úgy lesz meg, hogy mindent a szeretteidért tettél, semmit sem magadért. Ez a titok, ami nem is titok. Csak a szemet-szemért, fogat fogért értelmünkkel hihetetlennek tűnhet. 
Próbáld ki, és látni fogod, hogy működik!

 

Így hallottam Thaiföldön, az erősen spirituális életet élő masszázsterapeuta Pichettől, amikor nála tanultam. A páli kánonban olvashatsz erről Buddhának Szigalához intézett beszédében.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.